Kamera a mikrofón

Povolenie prístupu ku kamere a mikrofónu v prehliadači Chrome v Androide

Tento návod ukazuje, ako v prehliadači Chrome na telefóne alebo tablete s Androidom povoliť prístup ku kamere a mikrofónu, aby ste sa mohli pripojiť k video hovoru Blitzz.

Povolenie kamery a mikrofónu pri pripájaní k hovoru

Keď sa pripojíte k hovoru Blitzz a ťuknete na „Start Video" (Spustiť video), Chrome požiada o prístup ku kamere a mikrofónu. Ťuknite na „Allow" (Povoliť) (alebo „Allow while visiting the site" (Povoliť počas návštevy stránky)) pre obe.

Ak ste omylom ťukli na „Block" (Blokovať) alebo „Don't allow" (Nepovoliť) , kamera alebo mikrofón zostanú zablokované. Podľa nasledujúcich krokov ich znova zapnete.

Ako znova povoliť zablokovanú kameru alebo mikrofón v prehliadači Chrome

Krok 1: Otvorte nastavenia stránky

Ťuknite na ikonu „Tune" (Nastavenia) vľavo od panela s adresou.

Krok 2: Otvorte povolenia

Ťuknite na „Permissions" (Povolenia).

Krok 3: Obnovte povolenia

Ťuknite na „Reset permission" (Obnoviť povolenie).

Krok 4: Znova načítajte stránku a povoľte prístup

Znova otvorte hovor pomocou odkazu z e-mailu alebo SMS. Po zobrazení výzvy ťuknite na „Allow" (Povoliť) pre kameru aj mikrofón.


Stále zablokované? Obnovte povolenia aplikácie Chrome v Androide

Ak kamera alebo mikrofón stále nefungujú, skontrolujte povolenia aplikácie Chrome v nastaveniach Androidu.

Krok 1: Otvorte Nastavenia

Otvorte v zariadení aplikáciu „Settings" (Nastavenia) .

Krok 2: Otvorte Aplikácie

Posuňte sa nadol a ťuknite na „Apps" (Aplikácie).

Krok 3: Vyberte Chrome

Vyhľadajte a vyberte aplikáciu Chrome .

Krok 4: Ťuknite na Povolenia

Ťuknite na „Permissions" (Povolenia).

Krok 5: Povoľte kameru a mikrofón

Nastavte „Camera" (Kamera) na „Allow only while using the app" (Povoliť iba pri používaní aplikácie). To isté urobte pre „Microphone" (Mikrofón).

Krok 6: Reštartujte Chrome

Zatvorte a znova otvorte Chrome, potom sa prihláste alebo sa znova pripojte do čakárne.


Často kladené otázky

Prečo Blitzz potrebuje moju kameru a mikrofón?

Video hovory Blitzz používajú vašu kameru a mikrofón, aby vás agent počas relácie videl a počul.

Omylom som zablokoval(a) kameru. Ako to napravím?

Ťuknite na ikonu Tune v paneli s adresou prehliadača Chrome, otvorte „Permissions", ťuknite na „Reset permission", potom znova načítajte odkaz na hovor a ťuknite na „Allow".

Musím inštalovať aplikáciu?

Nie. Blitzz funguje v prehliadači Chrome. Ak máte stále problémy, môžete namiesto toho použiť aplikáciu Blitzz ShowMe (pozri nižšie).

Ďalšie zdroje

Bola táto odpoveď užitočná? Áno Nie

Send feedback
Je nám ľúto, že sme vám nemohli pomôcť. Pomôžte nám vylepšiť tento článok svojou spätnou väzbou.
Didn't find what you need?

Our team usually replies within one business day.

Submit a ticket