Predvolene sa relácie ukončia po 30 minútach nečinnosti. Ak váš administrátor nastavil, aby sa vaše relácie nikdy neukončovali, zostanú otvorené, kým ich neukončíte.
Ak potrebujete reláciu ukončiť manuálne, otvorte aktívnu reláciu a kliknite na „End Session" (Ukončiť reláciu).
