Ak počas 30 minút nenastane žiadna aktivita (napr. sa k hovoru nepripojí žiadny účastník), relácia sa automaticky ukončí a platnosť odkazu vyprší.
Po vypršaní alebo zatvorení relácie ju nie je možné znova otvoriť a budete musieť vytvoriť novú reláciu.