Po hovore
Maskovanie citlivých informácií na obrázkoch pred uložením
Krok 1: Zapnite Mark Up
- Kým hosť zdieľa svoje video, kliknite na tlačidlo „Mark Up" (Označiť). Nasníma sa obrázok vo vysokej kvalite a sprístupní sa na označovanie. (V závislosti od šírky pásma vašej siete počkajte niekoľko sekúnd, kým sa obrázok načíta)
Krok 2: Kliknite na ikonu Mask na pravej strane
- Kliknite na ikonu „Mask" (Maska) na pravej strane
- Na nasnímanom obrázku nakreslite štvorec cez oblasť, ktorú chcete skryť
- Čierny obdĺžnik môžete presúvať, nemôžete však meniť jeho veľkosť (táto funkcia bude dostupná v budúcnosti)
Krok 3: Uložte obrázok
- Kliknutím na tlačidlo „Save" (Uložiť) obrázok uložíte.
