
Ako zdieľať obrazovku
- Najlepší zážitok zo zdieľania obrazovky poskytuje Chrome. Obrazovku môžete zdieľať aj v prehliadačoch Safari, Firefox a Edge.
- Kliknite na tlačidlo „Share" (Zdieľať) v dolnej strednej časti obrazovky. (Uistite sa, že zdieľanie obrazovky je povolené v „Collaboration Profiles" (Profily spolupráce))
- Zobrazí sa vyskakovacie okno, kliknite na to, čo chcete zdieľať. V prehliadači Chrome vyberte celú obrazovku (Entire Screen), okno aplikácie (Application Window) alebo kartu Chrome (Chrome tab).
- Kliknite na tlačidlo „Share" vo vyskakovacom okne. Ak je tlačidlo sivé, znamená to, že ste neklikli na to, čo chcete zdieľať. Vráťte sa ku kroku 2 vyššie.
Zastavenie zdieľania obrazovky
- Kliknite na tlačidlo „Stop" (Zastaviť) v ovládacom paneli vľavo dole.
- Kliknite na tlačidlo „Stop sharing" (Zastaviť zdieľanie) v lište vpravo hore na obrazovke.
- Kliknite na modré tlačidlo „Stop sharing" v lište prehliadača Chrome (snímka obrazovky nižšie).

Ďalšie poznámky
- Ak chcete zdieľať prezentáciu, vyberte celú obrazovku (Entire Screen).
- Ak stále nemôžete zdieľať obrazovku, obnovte Chrome.
- Ak máte viac displejov, karta Entire Screen vám umožní vybrať, ktorý monitor chcete zdieľať.
- Vyskakovacie okno Chrome môžete presunúť kamkoľvek na obrazovke — získate tak rýchly prístup k ukončeniu zdieľania obrazovky.
- Zdieľanie obrazovky podporujú prehliadače Chrome / Firefox / Safari 11+
- Ak používate staršiu verziu Chrome, aktualizujte svoj prehliadač
- Žiadosť o zdieľanie obrazovky od mobilného používateľa momentálne nie je v Safari 11+ podporovaná. Používateľ si bude musieť nainštalovať nenáročnú aplikáciu ShowMe z Play Store / App Store.
Vidíte nekonečné okná ako na obrázku nižšie?

Deje sa to preto, že ste ako hostiteľ alebo agent vybrali kartu prehliadača s vaším vlastným portálom Blitzz. Zdieľate tak okno, ktoré zdieľa to isté okno, a tak ďalej, čo spôsobuje nekonečné okná. V takom prípade jednoducho kliknite na zastavenie zdieľania a potom znova na zdieľanie obrazovky, ale vyberte inú kartu prehliadača. Ak zdieľate celú obrazovku, presuňte sa z obrazovky Blitzz kliknutím na obrazovku alebo inú kartu prehliadača, ktorú chcete hosťovi ukázať.
Potrebujete ďalšiu pomoc? Jednoducho nás kontaktujte.